Indkøbskurv

0 vare 0,00 kr.

My Cart -

0 vare
Alle kategorier
Pris
  1. 3 kr. - 8608 kr.
Fabrikant
  1. HONEYWELL (15)
  2. Show more
Type af høreværn
Design af høreværn
Høreværn komponent
Støjundertrykkelse (dB)
  1. SNR 35 (5)
  2. SNR 37 (1)
  3. SNR 19 (1)
  4. Show more

Høreværn

Vi tilbyder et bredt udvalg af høreværn. Her finder du høreværn fra Honeywell, 3M, Zekler og andre producenter.

For at forenkle din søgning kan du bruge filter for fabrikant, type høreværn, design af høreværn og niveau af støjdæmping.

Du kan vælge de produkttyper, der bedst passer til dine behov. Vi har disse typer høreværn: standard type, med Bluetooth, med indbyggede mikrofoner, med radio, med AUX-tilslutning eller med tovejskommunikation

Beskyttende høreværn kan opdeles i disse design grupper: med hovedbånd, foldbare med hovedbånd, bag nakken høreværn, hjelm model, med ansigtsskærm og/eller hjelm.

Standard hovedtelefoner

Disse er enkle høreværn uden nogen specielle egenskaber.

Med Bluetooth

Høreværn med Bluetooth-forbindelse kan bruges til at forbindes til en mobiltelefon. Disse høreværn giver dig mulighed for at besvare telefonopkald og foretage en samtale under dit arbejde.

Med AUX-tilslutning

Disse høreværn kan tilsluttes til en ekstern lydkilde (MP3-afspiller, bærbar radio, tablet, mobiltelefon og osv.) så du kan lytte dine yndlingsnumre under arbejdet.

Med radio

Høreværn med indbygget radiomodtager, så du kan lytte din foretrukne radiostation under arbejdet.

Med mikrofon til omgivende støj

Høreværn med integrerede mikrofoner forhindrer ikke kun omgivende støj, men gengiver også nogle af deres frekvenser med øre sikker strøm. På den måde beskyttes brugeren mod skadelig støj, men det mister ikke forbindelsen til miljøet og kan høre individuelle lyde på et sikkert niveau. Integrerede mikrofoner kan være aktive - i dette tilfælde undertrykker mikrofon støj, og brugeren hører alle omgivende lyde på et sikkert niveau.

Med tovejs radiokommunikation

Indbygget radiobåndmodtager / sender giver brugerne mulighed for at kommunikere mellem hinanden, hvis de indstiller høreværnet til en bestemt radiofrekvens. I nogle tilfælde, er sådan en kommunikation på en arbejdsplads et must.

Støjdæmpning niveau SNR og sikker støjniveau

SNR er forkortelsen for "Signal to Noise Ratio". Nummeret angives sammen med disse bogstaver (fx SNR 30) beskriver, hvor meget høreværn svækker miljøstøj i dB.

For eksempel, hvis omgivelseslydniveauet på en bestemt arbejdsstation er 120 dB, og brugeren bruger SNR 30 øremærker, er brugerens hørelse udsat for 90 dB støj.

120 dB - 30 dB = 90 dB

Det anbefalede maksimale sikkerhedsniveau for støjniveauet for hele arbejdsdagen er (8 timer) er 80 dB, så du skal vide niveauet af omgivelsesstøj på arbejdspladsen og det garanterede høreværn dæmpningsniveau (SNR). Kun i så fald vælger du en ordentlig hørebeskyttelse.

96,25 kr. Inkl. moms