Indkøbskurv

0 vare 0,00 kr.

My Cart -

0 vare
Alle kategorier

Hulsav Milwaukee 49560260; 50 -175 mm

Produktkode221115

434,00 kr. Inkl. moms
Antal:
  • 1 stk. på centrallager. Varerne leveres inden for 4 arbejdsdage, eller DHL Express inden for 1 arbejdsdag. Leveringstiden gælder ved bestilling inden 14:00 Mere præcis information befinder sig i "Leveringstid og- pris."

 Gratis levering til Post Danmark leveringssted, hvis købsbeløbet overstiger 499 kr.
 Pålidelig partner – se anmeldelser.
 Vi hjælper med garanti og tilbehør.
 Sikker shopping. Fuld returret (og få pengene tilbage) inden for 30 dage – se returbetingelser.

Fabrikant Milwaukee
Vægt 0.08 kg
Samlet vægt med emballage 0,33 kg
Arbejdslængde 40 mm
Bor- og skruetrækkerfæste Rundet skaft
Boretip tip type 2 skærekanter
Velegnet til boring Gipsplader

Milwaukee er en producent af professionelle elværktøj, tilbehør og håndværktøj, der tager den førende position på det globale elektriske værktøjsmarked.
Helt fra starten af virksomheden i 1924 tilbyder Milwaukee innovative, robuste og usædvanligt effektive værktøjer til fagfolk. Konstant opgradering og tilpasning til specifikke kunders behov hjælper producenten med at tage ledende rolle inden for litiumionteknologiredskaber og batterier. M12™, M18™ og M28™ systemer er almindeligt kendt blandt forbrugerne. Milwaukee tilbyder også sine kunder tidsbesparende tilbehør og innovative håndværktøj. Milwaukee's hovedmål er at give kunderne en stabil steam af moderne løsninger og innovationer, der er skræddersyet til forskellige brancher og leverer høj produktivitet og uovertruffen robusthed.
Milwaukee lægger særlig vægt på det direkte samarbejde med professionelle fra hele verdenfor at give forbrugerne den højeste kvalitet. Producenten analyserer løbende de skiftende krav til arbejdspladser og søger for de allerbedste løsninger, for at give brugerne mulighed for at arbejde hurtigere og smartere. Milwaukee ved, ud fra deres erfaring, at selv en lille detalje er meget vigtig for fagfolk. Et sådant eksklusivt fokus på brugeren gør det ikke kun muligt at løse store udfordringer på arbejdspladsen, men sikrer også en konstant opdatering af alle produktlinjer.