Indkøbskurv

0 vare 0,00 kr.

My Cart -

0 vare
Alle kategorier

Hulsav Milwaukee 49560260; 50 -175 mm

Produktkode221115

219,30 kr. Inkl. moms
Antal:
  • >3 stk. på centrallager. Varerne leveres inden for 4 arbejdsdage, eller DHL Express inden for 1 arbejdsdag. Leveringstiden gælder ved bestilling inden 14:00 Mere præcis information befinder sig i "Leveringstid og- pris."

 Levering til Post Danmark ophentningssted, er gratis hvis købebeløbet overstiger 499 kr.

 Pålidelig partner - Se anmeldelser

 Vi hjælper med garanti og tilbehør

 Sikker shopping. 100% dine penge tilbage indenfor 30 dage

Fabrikant Milwaukee
Vægt 0.08 kg
Samlet vægt med emballage 0,33 kg
Bor- og skruetrækkerfæste Rundet skaft
Velegnet til boring Gipsplader
Boretip tip type 2 skærekanter

Milwaukee er en producent af professionelle elværktøj, tilbehør og håndværktøj, der tager den førende position på det globale elektriske værktøjsmarked.
Helt fra starten af virksomheden i 1924 tilbyder Milwaukee innovative, robuste og usædvanligt effektive værktøjer til fagfolk. Konstant opgradering og tilpasning til specifikke kunders behov hjælper producenten med at tage ledende rolle inden for litiumionteknologiredskaber og batterier. M12™, M18™ og M28™ systemer er almindeligt kendt blandt forbrugerne. Milwaukee tilbyder også sine kunder tidsbesparende tilbehør og innovative håndværktøj. Milwaukee's hovedmål er at give kunderne en stabil steam af moderne løsninger og innovationer, der er skræddersyet til forskellige brancher og leverer høj produktivitet og uovertruffen robusthed.
Milwaukee lægger særlig vægt på det direkte samarbejde med professionelle fra hele verdenfor at give forbrugerne den højeste kvalitet. Producenten analyserer løbende de skiftende krav til arbejdspladser og søger for de allerbedste løsninger, for at give brugerne mulighed for at arbejde hurtigere og smartere. Milwaukee ved, ud fra deres erfaring, at selv en lille detalje er meget vigtig for fagfolk. Et sådant eksklusivt fokus på brugeren gør det ikke kun muligt at løse store udfordringer på arbejdspladsen, men sikrer også en konstant opdatering af alle produktlinjer.