Indkøbskurv

0 vare 0,00 kr.

My Cart -

0 vare
Alle kategorier

Sag for tre og gipsplater Milwaukee 48229304; 150 mm

Produktkode221097

89,80 kr. Inkl. moms
Antal:

 Gratis levering til Post Danmark leveringssted, hvis købsbeløbet overstiger 499 kr.
 Pålidelig partner – se anmeldelser.
 Vi hjælper med garanti og tilbehør.
 Sikker shopping. Fuld returret (og få pengene tilbage) inden for 30 dage – se returbetingelser.

Fabrikant Milwaukee
Vægt 0.5 kg
Samlet vægt med emballage 0,19 kg
Blade længde 150 mm
Antal pr. pakke 1 stk

Milwaukee er en producent af professionelle elværktøj, tilbehør og håndværktøj, der tager den førende position på det globale elektriske værktøjsmarked.
Helt fra starten af virksomheden i 1924 tilbyder Milwaukee innovative, robuste og usædvanligt effektive værktøjer til fagfolk. Konstant opgradering og tilpasning til specifikke kunders behov hjælper producenten med at tage ledende rolle inden for litiumionteknologiredskaber og batterier. M12™, M18™ og M28™ systemer er almindeligt kendt blandt forbrugerne. Milwaukee tilbyder også sine kunder tidsbesparende tilbehør og innovative håndværktøj. Milwaukee's hovedmål er at give kunderne en stabil steam af moderne løsninger og innovationer, der er skræddersyet til forskellige brancher og leverer høj produktivitet og uovertruffen robusthed.
Milwaukee lægger særlig vægt på det direkte samarbejde med professionelle fra hele verdenfor at give forbrugerne den højeste kvalitet. Producenten analyserer løbende de skiftende krav til arbejdspladser og søger for de allerbedste løsninger, for at give brugerne mulighed for at arbejde hurtigere og smartere. Milwaukee ved, ud fra deres erfaring, at selv en lille detalje er meget vigtig for fagfolk. Et sådant eksklusivt fokus på brugeren gør det ikke kun muligt at løse store udfordringer på arbejdspladsen, men sikrer også en konstant opdatering af alle produktlinjer.