Indkøbskurv

0 vare 0,00 kr.

My Cart -

0 vare
Alle kategorier

Sugeslange Nilfisk-ALTO 303000488

Artikel nummer184249


Fabrikant Nilfisk-ALTO
Passer til værktøj Nilfisk Steamtec 312, Nilfisk Steamtec 520, Nilfisk Steamtec 5IH

Med mange års erfaring har Nilfisk stærke positioner inden for husholdnings- og industriel rengøringsudstyr og løsninger rundt om i verden. Nilfisk mærket er altid forbundet med moderne teknologi, høj kvalitet og enestående effektivitet.

I vores e-shop tilbyder vi dig Nilfisk-ALTO støvsugere, højtryksrensere, gulvrensere, en bred vifte af tilbehør og reservedele.

Virksomheden "Nilfisk" blev etableret 1906 i København, Danmark af Peder Andersen Fisker og H. M. Nielsen.

I 1910 udviklede og patenterede "Nilfisk" Europas første "C1" elektriske støvsuger og ændrede renseprocessen radikalt. Denne begivenhed anses for at være starten på Nilfisk's succesrige historie. I disse dage var det en unik teknisk innovation og luksusprodukt, men meget hurtigt blev støvsugere et meget brugt husholdnings- og industrielt apparat.

I 1988 erhvervede "Nilfisk" sig virksomheden "Gerni". Efter dette køb blev "Nilfisk" sortimentet suppleret med højtryksrenser.

I 2004 erhvervede "Nilfisk" sig "ALTO-gruppen", der bestod af 10 globale mærker inden for rengøringsindustrien (for eksempel Wap og Clarke) i 1998. Dette har yderligere styrket virksomhedens position inden for rengøringsprodukter og løsninger. Straks viste "Nilfisk - ALTO" mærket sig på markedet.