Indkøbskurv

0 vare 0,00 kr.

My Cart -

0 vare
Alle kategorier

Multifunktionsværktøj og tilbehør

Stort udvalg af oscillerende værktøjer og tilbehør fra Fein, Bosch, Makita, DeWalt, Milwaukee, Festool og andre fabrikanter.

Sæt med filtre hjælper dig med at finde et rigtigt værktøj eller tilbehør nemt og hurtigt

Multifunktionelle oscillerende værktøjer er de bedste hjælpere i renoveringer. De er kompakte alternativer til et komplet sæt værktøjer til forskellige reparationsopgaver. Multifunktionelt værktøj kombinerer funktioner af en sav, slibemaskine, skraber og sander. Ved hjælp af specielle skæretilbehør er det muligt at lave dybde skæring, derfor er dette værktøj i nogle tilfælde uerstatteligt hjælper. 

Ved hjælp af multi værktøj kan du skære iforskellige materialer (fiberplade, plast, træ, krydsfiner, gips, metal, tegl, og osv), rengør enhver overflade, fjern limet gulvbelægning, sand og poleret overflader og meget mere...

MONTERINGSSSYSTEMER DER ANVENDES I OSCILLERENDE VÆRKTØJER OG TILBEHØR

Der er flere monteringssystemer, der anvendes i oscillerende værktøjer (til professionel og amatørbrug), Derfor er det meget vigtigt at vælge tilbehør med højre monteringssystem, som passer til det oscillerende værktøj, du har. For at udføre et job, skal dit værktøjs monteringssystem være præcis den samme eller kompatible med monteringssystem af tilbehør du har. De 4 mest populære monteringssystemer:

1. Et af de mest populære monteringssystemer er såkaldt  „OIS” (Oscillating Interface System) system. Dette system anvendes i vid udstrækning i mange oscillerende værktøjer til fagfolk og amatører. “OIS” tilbehør kan kun anvendes med oscillerende værktøjer, der har “OIS” monteringssystem men “OIS” værktøj kan bruges med tilbehør, der har“OIS” og “STARLOCK” monteringssystem.

 

2. For nylig et andet monteringssystem “STARLOCK” blev ganske populært blandt oscillerende værktøjer. En masse værktøjsfabrikanter, som har brugt  „OIS” system, gradvist har skiftet til „ STARLOCK“. Dette system er som en forbedret “OIS” system, det er derfor alt tilbehør med “STARLOCK” system kan bruges på værktøjer, der har “OIS” og “STARLOCK” monteringssystem. Men hvis du har værktøj med “STARLOCK” monteringssystem, kan du kun bruge “STARLOCK” system tilbehør.

3. Efter monteringssystem „STARLOCK“blev populær, en anden modifikation „STARLOCK PLUS“blev lanceret. Dette system er generelt dedikeret til oscillerende værktøjer med mere kraft. “STARLOCK PLUS” tilbehør er kompatible med “STARLOCK PLUS” og “STARLOCK MAX” værktøjer, men på “STARLOCK PLUS” værktøj kan du kun montere “STARLOCK” og “STARLOCK PLUS” tilbehør.

4. Endelig blev det sidste monteringssystem lanceret kaldet „STARLOCK MAX“, dedikeret til mest kraftfulde oscillerende værktøj. “STARLOCK MAX” tilbehør kan kun bruges med “STARLOCK MAX” værktøjer, men hvis du har værktøj med “STARLOCK MAX” monteringssystem, du kan bruge det på“STARLOCK”, “STARLOCK PLUS” og “STARLOCK MAX” tilbehør.

Kompatibilitets tabel til værktøjs- og tilbehør systemer:

VIGTIG: I vores e-shop har hver oscillerende værktøj og tilbehør en egenskab “Tilbehør monteringstype”, Vær derfor opmærksom på, at værktøjet og tilbehør er kompatible.