Indkøbskurv

0 vare 0,00 kr.

My Cart -

0 vare
Alle kategorier
Pris
 1. 45 kr. - 2512 kr.
Fabrikant
Passer til værktøj
Antal udtag
 1. |2x 250V 2PE 16A|1x 440V CEE 3PNE 16A| (1)
 2. Show more
Yderskade materiale
Anbefalet brug
Reel type
Tråddiameter, mm²
Antal ledninger
Type stikkontakt
Maks. belast uregelmæssigt / fuldt ud
 1. 3x1,0/3x3,5 kW (1)
 2. 4000 W (2)
 3. 6400 W (1)
 4. Show more
Beskyttelse mod overladning
Længde
 1. 15 m (6)
 2. 16 m (1)
 3. 18 m (1)
 4. 20 m (5)
 5. 25 m (18)
 6. 30 m (7)
 7. 33 m (1)
 8. 40 m (5)
 9. 50 m (6)
 10. 500 m (1)
 11. Show more
Kontakttype
Sikkerhedsklasse

Forlængerledninger

Her finder du et stort udvalg af forlængerledninger fra Brennenstuhl, Feirol, AS-Shwabe, Rubi og andre producenter.

Brug specielle filtre til at finde det forlængerledninger, du har brug for hurtigt og bekvemt. For nemheds skyld har vi samlet alle forlængerledninger efter producent, længde, formål, maksimalt tilladte belastning, type stik og stikdåser, type tromle og andre vigtige parametre.

Kort om forlængerledninger

Udvendigt materiale - når du vælger en forlængerledning, er det meget vigtigt at vurdere det udvendige materiale. Materialet afhænger af brugen af kablet (dets modstand mod ekstreme temperaturer (kulde og varme), friktion, bøjning osv.). Normalt anvendes plast, gummi, polyurethan, neopren, tekstil eller glasfiber til det udvendige materiale.

Anbefalet brug - forlængerledninger kan kun anvendes indendørs, indendørs og midlertidige udendørs, udendørs. Formålet med kablet er defineret af dets miljøbeskyttelsesklasse (IP) og det udvendige materiale.

Kabeltromle - mange forlængerledninger har en tromle, som du kan bruges til at oprulle ledningen og øge bekvemmeligheden ved at bruge en forlængerledning. Forlængerledninger kan være uden tromle (1), med plastiktromle (2), med ståltromle eller letmetal tromle.

For elektriske haveredskaber, har de mest almindeligt forlængerledninger, ingen hjul kun en stikprop( 3), fordi kun denne type kabel kan bruges til bekvemmeligt at arbejde i din have (elektriske haveredskaber har normalt en meget kort ledning med en stikprop i enden). Det er meget vigtigt at bruge forlængerledninger til haveredskaber, der er beregnet til udendørs brug.

Antal ledere - for el-værktøj er det nok at have 2 elektriske kabelstrenge (fase og nul), men forlængerledninger med jordforbindelse er allerede blevet en standard, så de fleste kabler har 3 ledninger (fase (a), nul (b) og jordforbindelse (c)). Jordkabel øger sikkerheden ved håndtering af el-værktøj og beskytter brugeren mod elektrisk stød i tilfælde af lækstrøm. Denne beskyttelse vil dog kun fungere, hvis forlængerkabel med jordforbindelse er tilsluttet stikkontakten med jordforbindelse.

Tråddiameter - tråddiameter på forlængerledninger definerer den maksimale tilladte kabelbelastning i watt (W). Jo højere tværsnitsareal ledningen har, desto højere er strømmen af elektrisk enheder, der kan tilsluttes til forlængerledningen. Analogi med VVS-rør kan bruges til at forklare betydningen af tråddiameter og den måde, den virker på - jo større rørdiameteren er, desto større vandmængde kan passere igennem røret på et bestemt tidsinterval.

Maksimal belastning udrullet / fuldt oprullet - den maksimalt tilladte kabelbelastning varierer afhængigt af om kablet er oprullet eller helt udrullet. En fuldt udrullet forlængerkabel kan modstå en højere belastning i watt (W) end det samme kabel, der er oprullet. Dette skyldes, at den oprullede forlængerledning svarer til en spole. Stærk elektrisk strøm i kablet, skaber et elektromagnetisk felt, hvilket får kablet til at varme op og det kan være farligt.

Stikprop/stik type - forlængerledninger kan anvendes til enkelt-fase (1), single og trefaset (3) og trefasede (2) enheder/værktøjer. Enkelfase strømforsyning er 220 - 230 V / 50 Hz. Trefasede strømforsyning parametre er 400 V / 3x50 Hz. Trefase enheder har normalt mere kraft og bruger elektricitet mere effektivt. Formen på stikproppen er forskellig, afhængigt af typen af forlængerkabel (enkelt- eller trefasepunkt).