Indkøbskurv

0 vare 0,00 kr.

My Cart -

0 vare
Alle kategorier

Airless malersprøjte Wagner Control Pro 250 M

Produktkode212169

4.134,00 kr. Inkl. moms
69,44 kr.77,15 kr.
Antal
Fedt Wagner Easy Glide
Fedt Wagner Easy Glide
Antal:
 • >3 stk. på centrallager. Varerne leveres inden for 4 arbejdsdage, eller DHL Express inden for 1 arbejdsdag. Leveringstiden gælder ved bestilling inden 14:00 Mere præcis information befinder sig i "Leveringstid og- pris."

 Gratis levering til Post Danmark leveringssted, hvis købsbeløbet overstiger 499 kr.
 Pålidelig partner – se anmeldelser.
 Vi hjælper med garanti og tilbehør.
 Sikker shopping. Fuld returret (og få pengene tilbage) inden for 30 dage – se returbetingelser.

Fabrikant Wagner
Vægt 7.6 kg
Samlet vægt med emballage 11 kg
Motortype Elektronisk
Nom. effektforbrug 550 W
Maks. tryk 110 bar
Malehastighed 7,5 m²/min
Effektivitet 1,25 l/min
Volumen Ubegrænset
Projektstørrelse Op til 200 m2
Sprøjtemetode Airless
Sprøjtemetode beskrivelse Denne metode anvender materialetrykket alene. Trykluft anvendes ikke til materialeforstøvning. En elektrisk, pneumatisk eller benzindrevet motor sætter materialet under tryk og presser en bestemt mængde materiale ud gennem dysen med et tryk på op til 250 bar. Denne sprøjtemetode er meget god til emulsionspåføring.
Teknologi Stempelpumpe
Slangelængde 9 m
Sprøjteudstyr dedikeret til Gør-det-selv (amatører)
Kan bruges med følgende materialer Universal brug til større projekter (opløsningsmiddel og vandbaseret emulsion og latexmaling til brug indendørs, primere, lakker, træbeskyttelsesmidler, desinfektionsmidler, plantebeskyttelsesmidler, pletter, olier)
Luftvolumenregulering Ja
Spenning 210 - 240 V / 50 - 60 Hz / AC
Standardgaranti 6 måneder til virksomhed, 24 måneder til privatperson
Særlig meddelelse Anbefales til brug med "Easy Glide" fedt

Luftfri malersprøjte Wagner HEA Control Pro 250 M er kraftfuld, kompakt og effektiv og har HEA teknologi (High Efficiency Airless), der gør, at malersprøjten sikrer høj dækkeevne med et minimum af genspray.

Wagner Control Pro 250 M egner sig til maling af alle typer overflader, herunder er den særligt populær til maling af vægge, lofter, døre, vinduer og trækværk - både inde og udendørs. Den har et behageligt håndtag, der sammen med den 9 meter lange slange sørger for mere bevægelighed, når du maler. 

Med Wagner Control kan du sprøjtemale med næsten alle typer af maling, herunder loftmaling, vægmaling, træbeskyttelse, facademaling, olie- og vandbaserede maling. Nogle malertype kan man dog med fordel fortynde, hvis de er meget tyktflydene. Den kan ikke bruges til malinger, der indeholder Acetone eller nitrofortynder.

Sættet indeholder:
HEA Control Pro Airless pistol
HEA Control Pro Tip 311 dyse
HEA Control Pro Tip 517 dyse
HEA tipholder
HEA Airless slange; 9 m

Stempelpumpe - Materialet transporteres ved hjælp af stemplets bevægelse. Det skaber høj sugeevne, som er ideel til materialer med høj viskositet. Sådanne typer pumper kan ikke betjenes i "tør" tilstand. Hver gang du starter, anbefales det at bruge olie, hvilket smører cylinderen indtil materialet fylder systemet op.

Siden starten i 1953 har Wagner GmBH specialiseret sig i at udvikle forbrugervenligt maleværktøj. Som et alternativ til en malerpensel eller malerrulle, tilbyder virksomheden sine brugerne en malersprøjte. En malersprøjte er din genvej til at få malerarbejdet hurtigt fra hånden. Med en malersprøjte kan du nemlig få malet store flader væsentligt hurtigere og mere jævnt end med rulle eller pensel.

Wagner produktsortiment omfatter:

 • højtryks sprøjtemaling systemer;
 • håndsprøjter;
 • maleruller;
 • tapetdamper til at fjerne tapet

Wagner produkter kan opdeles i følgende kategorier:

 1. Værktøjer til at arbejde med vandbaserede maling til vægmaling: indvendige vægge og lofter, udvendige vægge, hjørner og kanter.
 2. Værktøjer til at arbejde med lakmaterialer, bruges til at beskytte overfladen mod skadelige virkninger på miljøet: havemøbler, hytter, skodder, dør eller vinduesrammer, radiatorer, døre, møbler, cykler, reservedele til motorkøretøjer eller motorcykler, hegn, gelændere og osv.
 3. Værktøjer til fjernelse af tapet ved hjælp af damp.

Pensel eller malersprøjte - hvad skal man vælge?

Taler man om Wagner produkter, vil du altid støde på et spørgsmål: hvilket værktøj er det bedste valg til at male med - malerpensel / malerrulle eller malersprøjte. Nedenfor finder du fordele og ulemper ved enhver malemetode:

Fordele ved malersprøjter:

 • Det er hurtigere at bruge en malersprøjte, hvis du sammenligner med at arbejde med pensel eller rulle. For eksempel hvis du bruger en malersprøjte til et rum på 4 x 4 m kan du male rummet på 15 minutter, derimod hvis du maler med en rulle og en pensel (til hjørner) vil dette arbejde tage 1 time.
 • Hvis du bruger en malersprøjte, behøver du ikke at male kanter og hjørnet med en pensel.
 • Malersprøjten sikrer at overfladen bliver jævnt dækket med maling. Malersprøjter efterlader ikke spor og penselhår på væggen. Med en malersprøjte får du ikke løbere på overfladen. Ved at bruge en malersprøjter kan du arbejde præcist, derfor skal du ikke male overfladen to gange. Et enkelt lag maling er nok.
 • Med hensyn til lakmaling - Wagner-firmaet lavede en test for at bevise, at lakken forbliver på overfladen længere tid, sammenlignet med overflader der er malet med en pensel.
 • Ved at bruge malersprøjter er det mere bekvemt at male overflader, der er vanskelige at komme til (vindueskarme, vinkler osv.).

Ulemper ved malersprøjter:

 • Forberedelse af malersprøjten vil tage længere tid i forhold til pensel.
 • Større forbrug af maling.
 • Sprøjtekvalitet, hvis det gøres udenfor, afhænger af vejrforholdene. At bruge malersprøjte anbefales ikke, når det blæser.

Fordele ved pensel / ruller:

 • Lave omkostninger: værktøjerne er meget billigere, og du bruger mindre maling til det samme job.
 • Maleren kan nemt styre en pensel. Du har brug for mere øvelse til at styre sprøjten.

Ulemper ved pensel / ruller:

 • Du har brug for mere tid til at male den samme overflade (i sammenligning med en malersprøjte).
 • Det kan være nødvendigt at male overfladen to gange.
 • Der kan opstå penselhår på overfladen.
 • Malingskvaliteten afhænger af medarbejdernes færdigheder og maling-konsistensen.