Indkøbskurv

0 vare 0,00 kr.

My Cart -

0 vare
Alle kategorier
Pris
 1. 638 kr. - 11531 kr.
Fabrikant
 1. Greenworks (2)
 2. Rawlplug (5)
 3. RYOBI (2)
 4. Scheppach (2)
 5. Yato (5)
 6. Skil (2)
 7. Show more
Batterispænding
Motortype
Nom. effektforbrug
 1. 470 W - 1700 W
Energieffektiv motor børsteløs
Bor- og skruetrækkerfæste
Maks. slageffekt
 1. 0 J - 22 J
Er værktøjskasse inkluderet
 1. MakPac (4)
 2. MakPac Nr.2 (1)
 3. MakPac Nr.3 (2)
 4. MakPac Nr.4 (5)
 5. MetaBOX 145 L (1)
 6. MetaBOX 165 L (6)
 7. MetaBOX 185 XL (1)
 8. SYS 3 M 187 (1)
 9. TSTAK (6)
 10. TSTAK II (1)
 11. Show more
Borehammer arbejdstilstand
Blød start
Sæt indeholder
 1. Fladmejsel (9)
 2. Støvopsamlingsanordning (14)
 3. Støvopsamlingsanordning Metabo ISA 24 (1)
 4. Støvopsamlingsanordning Bosch GDE 18V-16 (2)
 5. Støvopsamlingsanordning DX05 (1)
 6. Meisel følger med (2)
 7. Bor (4)
 8. Modul Bosch GCY 42 Bluetooth (5)
 9. Modul Makita 198900-7 Bluetooth (2)
 10. Show more
Beskyttelse mod overladning
Indikator for ladeniveau
Maks. borediameter i beton
 1. 4 mm - 150 mm
Produktets flag
Vægt
 1. 1 kg - 18 kg

Borehamre

BOSCH, MAKITA, DeWalt, HITACHI, MILWAUKEE elektriske og akku borehammer.

"Max borediameter i beton" vores filter vil hjælpe dig med at finde det rigtige værktøj nemt og hurtigt. Hvis du for eksempel normalt borer 15 mm huller, skal du indstille området op til 26 mm ved at skubbe filterlinien. Værktøjet vil holde længere, og arbejdet kan gøres hurtigt, hvis det ikke er overbelastet eller arbejder med maksimal kapacitet.

I kategorien "Bor til beton" tilbyder vi mere end 800 SDS-max og SDS-plus bor

Andet tilbehør til borehammer du kan finde i kategorierne "Mejsler", "Hulsave", "Hulsav adaptere og centreringsbits", "Borepatroner" og "Olie".

Borehammer eller slagboremaskine. Hvilket værktøj skal jeg vælge, og hvad er forskellen?

Beton, murværk og stenboring er en helt anden proces end boring i træ, metal, plast eller lignende materialer. I dette tilfælde, borer med skarpe kanter skære materiale ikke passer. Under boreprocessen skal mursten eller sten brydes ind i meget fine partikler - det er som at arbejde med en lille roterende mejsel. For effektivt at i bore beton, mursten eller sten, skal to forskellige bevægelser bruges samtidig: slagbevægelse langs midten af boret akse (mejselmateriale på spidsen af boret) og roterende bevægelse omkring sin akse (fjernelse af knust materiale ved hjælp af bor spiral som danner en rund form af et hul). Derfor er boremaskiner til byggematerialer og sten forskellige fra de sædvanlige boremaskiner. Boretippen er ikke skarp, men den har en meget hård og rivefast metalpladeindsats. Der er to typer værktøjer, som samtidig kan udføre rotations- og slagbevægelser. Disse er borehammer og slagboremaskiner.

Slagboremaskine er en skruetrækker/boremaskine med en ekstra slagfunktion, som gør det muligt at bore byggematerialer ved hjælp af en boremaskine med hårdmetalpladepå dens spids og cylindriske skaft. Hvis slagfunktionen er aktiveret, bevæger hele værktøjsgreb frem / tilbage med høj frekvens, men dens bevægelse er meget lille, og derfor er effekten af denne slagfunktion lille. Borehastigheden afhænger direkte af værktøjets trykkraft. Denne løsning er velegnet til håndværkere, som kun lejlighedsvis skal bore små huller i byggematerialer (højst 30% af alle borearbejde). Hvis du ofte har behov for boring i byggematerialer, er det nødvendigt at vælge et værktøj, som er specielt designet til en sådanne opgaver – borehammer.

Arbejdsprincip for slagboremaskine

 

Bor til slagboremaskine

Borehammerer et specielt værktøj til boring i beton, murværk og sten. Hovedelementet i dette værktøj er en elektrisk motorbetjent pneumatisk cylinder, der overfører slag gennem stifter (1) og strimmelstiften (2) direkte til borehovedet. For at opnå en højere slagkraft kræves en større boreafstand. Derfor har borepatron og boret skaft et specielle design. N[r maskinene bruges roterer grebet kun. Frem / tilbage bevægelse gør et bor. Dens skaft har en speciel fastgørelse og styrespor. Et sådant bor fastgørelsessystem kaldes SDS. Borehammer er også opdelt efter borediameter. Op til 4 kg borehammer har normalt SDS-plus system (for bor Ø 4 - 30 mm). Da SDS-max bor har en større diameter (for bor Ø 12 - 45 mm), det er naturligt, at SDS-max borehammer er mere kraftfulde og tungere. Næsten alle værktøjsfabrikanter bruger dette SDS-system. Dette fastgørelsessystem blev annonceret i 1975. Det blev præsenteret af „Robert Bosch“ selskab. Dette systemnavn er forkortelsen af

SDS system skaf

 

Arbejdsprincip for borehammer

 

Bor til borehammer

Alle borehammer (undtagen de mindste) har følgende arbejdstilstande:

- mejsling (beton, murværk, sten forarbejdning ved hjælp af mejsler);

- boring (beton, murværk, stenboring med borekroner af SDS-typen og kroner);

- boring (boring i træ, metal, plast, etc. med cylindrisk skaft borehoveder og kroner).

At bore i træ eller metal med en borehammer er ikke nok til at skifte boringstilstand –du er stadig nødt til at bruge en borepatron, som har cylindrisk skaft. Universal borehammer har hurtig skift til SDS type og sædvanlige type (med 3 fingre) borepatroner. Hvis borehammer har en fast SDS borepatron (uden hurtig skift system), til boring uden slag skal du påsætteen standard patron (med 3 fingre) i SDS-typen borepatro. Denne ekstra borepatron skal have særlig SDS skaft.

Du kan også være interesseret nedrivningshammer, som er specielt designet til kraftige mejsel arbejde i beton og murværk.