Indkøbskurv

0 vare 0,00 kr.

My Cart -

0 vare
Alle kategorier

Karcher logo

Karcher - pålideligt udstyr til hjemmet og haven, præget af effektivitet, innovation og upåklagelig kvalitet! 

Komplet udvalg af Karcher-produkter. Karcher er en af ​​de største producenter af vaske- og rengøringsudstyr i verden, kendt blandt professionelle og hjemmebrugere. Karcher fremstiller udstyr og tilbehør til forskellige opgaver.

Højtryksrensere, Støvsugere, Gulvrensningsudstyr, Damprensere, Elektriske vandpumper, stort udvalg af rengøringsmidler og andet rengøringsrelateret udstyr er tilgængelige efter eget valg.HOME & GARDEN SORTIMENT TIL PRIVAT BRUG


Hus- og haveprodukter er tilpasset hjemmebrugere, der ønsker at bevare renligheden både indendørs og udendørs. Karcher vil gøre dine daglige rengøringsopgaver lettere. Fra højtryksrensere, damp- og vinduespudsere til feje- og vandingssystemer - Karcher tilbyder den rigtige løsning til enhver rengøringsopgave!

 

PROFESSIONAL - PRODUKTER TIL PROFESSIONEL BRUG

At finde de rigtige løsninger til rengøringsopgaver bliver stadig vigtigere i enhver virksomhed. Karcher har derfor udviklet et bredt sortiment af produkter, der opfylder brugernes behov og kan reducere arbejdstid, ressourceforbrug og omkostninger forbundet med disse opgaver uden at gå på kompromis med resultaterne. Produkterne er beregnet til rengøringsvirksomheder, produktionsvirksomheder samt hjemmebrugere, der har brug for pålideligt udstyr med lang levetid.