Indkøbskurv

0 vare 0,00 kr.

My Cart -

0 vare
Alle kategorier

        Makita


  

Makita - sikre værktøjer af høj kvalitet, ikke kun for professionelle, men også for amatører!

Det japanske firma Makita Corporation har produceret højkvalitets el-, batteri- og benzinværktøjer i over 100 år og har et stort udvalg af tilbehør. Makita har i sit sortiment en produktlinje der er dedikeret til byggeri, industri, hjem og i have. 

Makita kan være stolt af at have et meget stort udvalg af 18 V trådløse værktøjer, som består af over 150 forskellige produkter. En anden unik præstation fra denne producent er den meget hurtig batteriopladning. Nogle opladere + batteri kombinationer kan fuldt oplades på bare 20 minutter.

Takket være den høje kvalitet og overkommelige priser, er Makita værktøj elsket af fagfolk og krævende entusiaster.

Makita værktøjer fremstilles på 10 forskellige fabrikker, der ligger i Japan, USA, Canada, Tyskland, Storbritannien, Kina, Thailand og Rumænien.

Vigtige fakta om Makita Corporation:

  • Virksomheden blev grundlagt i 1915 i Nagoya, Japan.
  • I 1958 introducerede Makita sit første el-værktøj til markedet. Det var en høvl.
  • I 1978 fremstillede Makita det første trådløse værktøj - en boremaskine med et 7,2 V batteri.
  • I 2002 kom det andet Makita brand Maktec på markedet. Disse værktøjer blev designet til det asiatiske marked. Det er en billigere Makita værktøjsversion - nogle mest populære gamle Makita-modeller, der har bevist sin holdbarhed og effektivitet.
  • Siden 2005 har virksomheden fokuseret på produktion og udvikling af 18 V Li-ion trådløse værktøjslinje.
  • I 2015 har Makita allerede introduceret over 150 - 18V Li-Ion trådløse værktøj. Dette er det mest omfattende udvalg af 18 V trådløse værktøjer i verden.

Hele sortimentet af Makita maskiner, værktøjer og tilbehør | Verkter.dk

Makita maskiner, værktøj og tilbehør. Hele sortimentet, gode priser, 2 års garanti. Verkter.dk - en specialist i værktøjssalg med mere end 40.000 varer i vores online butik.