Indkøbskurv

0 vare 0,00 kr.

My Cart -

0 vare
Alle kategorier
Pris
  1. 4582 kr. - 29988 kr.
Fabrikant
Batterispænding
Motortype
Batteritype
Opladningstid
Energieffektiv motor børsteløs
Bioklip
Klippebredde
Batterikapacitet
Anbefalet græsplæneområde
Sikkerhedsklasse

Robotplæneklippere

Robotplæneklipper - er en fantastisk løsning til dem, der har en smuk græsplæne og ikke vil spilde tid til at slå græsset. Denne enhed er ligesom en batteri plæneklipper og en robot-hybrid. En selvkørende maskine, der drives af et batteri og kan bevæge sig uafhængigt på græsarealer. En integreret mikroprocessor som kan programmeres til at hjælpe maskinen med at koordinere bevægelser på græsplænen. Hvis græsplænen er ordentligt forberedt, vil robotten klippe græsset, indtil batteriet når et minimalt niveau. Derefter vil maskinen køre til sin ladestation, oplade batteriet helt og fortsætte sin pligt – med at klippe græsplænen og sikre at græsset ser perfekt ud.

Græsplæne elskere ved – at for at nyde den perfekte græsplæne skal den ofte klippes. Hvis du beslutter dig for at få en robotplæneklipper – vil din græsplæne løbende blive klippet. Det vil være som en uendelig proces. Robotplæneklipperen bevæger sig på et bestemt område med grænser, der bliver markeret med et specielt kabel og klipper konstant det voksende græs. Små partikler af det klippet græs, falder ned på græsplænen og bliver usynlig. Desuden nedbrydes små græspartikler hurtigt og fungerer som jordgødning.

Selvom plæneklipperen er en robot og vil klippe græsplænen dig. Skal di for at nyde godt af komforten i fremtiden, forberede din græsplæne rigtigt. Det er nødvendigt at du lægger et specielt kabel på kanterne af dit græsareal og omkring evt. forhindringer (fx: planter, blomster, træer, havesten, osv.). Kablet kan let fastgøres til jorden med specielle pigge eller begraves under græsplænen på lave dybder. Du skal også montere en særlig ladestation. Dens placering skal være på kanten af græsplænen, ved nærmest stikkontakt.

For mere information om, hvordan du korrekt forbereder din græsplæne til din robotplæneklipper – kan du se i produktmanualen. I produktmanualen vil du også finde alle de oplysninger, der er relateret til robotplæneklipperens specifikationer, kontrol og programmeringsmuligheder.

Robotplæneklipperen - er udviklet til små og mellemstore græsplæner. De mest populære modeller, håndterer perfekt et overfladeareal på 300 - 1100 m2 (afhænger af den enkelte robotmodel). Ligesom almindelige græsslåmaskiner er robotplæneklipperen også klassificeret i henhold til det maksimale skæringsområde. Robotplæneklipperen har forskellig klippebredde (som definerer robotplæneklipperens bevægelsesintensitet på plænen) og batterikapacitet (som definerer skæretiden mellem batteriladninger). Robotplæneklipperen (afhængigt af modellen) kan også klippe en græsplæne der skråner (ca. 24 grader).

14.377,00 kr. Inkl. moms
13.054,00 kr. Inkl. moms
24.697,00 kr. Inkl. moms