Indkøbskurv

0 vare 0,00 kr.

My Cart -

0 vare
Alle kategorier

Skruetrækkere / boremaskiner

Mere end 400 MAKITA, BOSCH, METABO, DEWALT, HITACHI, FESTOOL, MILWAUKEE skruetrækkere, boremaskiner, slagboremaskiner og skiftenøgler til amatører og fagfolk. Vi tilbyder kun værktøjer fra producenter, der giver hurtig service af høj kvalitet,så du vil aldrig have nogen værktøjsrelaterede problemer. Ved hjælp af vores filtreringssystem finder du det rigtige værktøj inden for få sekunder.

Vi tilbyder også en bred vifte af tilbehør til alle disse værktøjer.

Batterier, opladere, borepatroner og værktøjss;t, finder du i kategorien "Andet tilbehør til el-værktøj".

Søgning efter værktøj eller dens fastgørelse vil være hurtigere, hvis du indtaster modellen på værktøjet, navn eller andre relaterede tekst i de vigtigste søgefeltet. Systemet vil give dig en liste over produkter der er relateret til den indtastede tekst.

Kort om værktøjer i denne kategori:

Akku skruetrækkere –akku maskiner til skruning og boring i træ, metal, plast og lignende materialer. Nogle skruetrækker/boremaskinerhar også slagfunktion, som gør det muligt for dig at bore i byggematerialer (fx: mursten, beton mv.).Hvis du borer meget med slagfunktion i byggemateriale (mere end 70% af alle opgaver), anbefaler vi at du brugeren borehammer. Med akku skruetrækkere kan du bore med slag (kun nogle modeller), skruetrækker med justerbare borepatroner og slagfunktion. Justerbar kobling bruges til at skrue skruerne ind i en bestemt dybde. Når der anvendes kobling, vil borepatronen stoppe med at rotere, efter en forudbestemt belastning.

Slagboremaskiner - universelle elektriske og akku værktøjer til skruning og boring i træ, metal, plast og byggematerialer.Alle disse værktøjer har boring, boring med slag, skruetrækker med justerbar borepatron og slagfunktion. Disse værktøjer er dog mere til skruning og boring uden slagfunktion (mere end 70% af alle udførte opgaver)og kun lejlighedsvis boring med slag (op til 30% af de udførte opgaver). Hvis du skal bore meget med slagfunktion i byggemateriale, anbefaler vi at du bruger en borehammer.

Elektriske skruetrækkere og boremaskiner, specielle boremaskiner - specialværktøj til kun boring eller skruing. Disse værktøjer er meget holdbare, har robust konstruktion og ergonomisk form, men er kun dedikeret til specielle anvendelser (skruning eller boring). Boremaskinerne har et højt drejningsmoment og en holdbar konstruktion. Skruetrækkernehar specielle griber, som gør det muligt at indstille skruedybden meget præcist - uanset materialets hårdhed skrues skruerne i samme dybde.

Elektriske slagnøgler, akku slagnøgler og pneumatiske skruenøgler – disse værktøjer bliver brugt til at arbejde med bolte og møtrikker med slagfunktion. Også slagnøgler med ¼ "HEX bruges også til at skrue med stor diameter/lange skruer. Slagretningen genererer meget højt drejningsmoment. Også under rotation absorberer denne belastning fuldt ud belastningen på brugerens hånd og reducerer risikoen for at bitten hopper ud af skruehovedet. Det gør værktøjet let at betjene og styre præcist. Slagnøgler kan have en indre sekskant (1/4 "HEX), ydre firkantede 1/4", 3/8 "1/2" , 3/4" eller 1" fastgørelse.

Automatisk skruetrækker er designet til at skrue skruer i bånd. Dettefremskynder i høj grad arbejdet. Disse skruetrækkere bruges almindeligvis til gips, spånplader eller andre materialer, når mange skruer skal skrues ind i stort område.

Magnetiske og bænkboremaskiner - specialværktøj til præcis boring i metal, træ, plast og lignende materialer. Normalt anvendes disse boremaskiner til fremstilling af huller i metalplader eller metalrør med borekroner.