Indkøbskurv

0 vare 0,00 kr.

My Cart -

0 vare
Alle kategorier
Pris
 1. 302 kr. - 7798 kr.
Fabrikant
 1. Proxxon (3)
 2. Stanley (24)
 3. AEG (25)
 4. RYOBI (16)
 5. Scheppach (4)
 6. Flex (5)
 7. Show more
Batterispænding
Batteritype
Antal gear
Energieffektiv motor børsteløs
Uden batteri og oplader
Batterikapacitet
 1. 2,0 Ah, 4,0 Ah (1)
 2. 3,0 Ah (23)
 3. 2,5 Ah, 5,0 Ah (3)
 4. 4,0 Ah (13)
 5. 4,0 Ah (34)
 6. 5,0 Ah (62)
 7. 6,0 Ah (5)
 8. 9,0 Ah (1)
 9. Show more
Maks. dreiemoment hard skrutrekking
 1. 1 Nm - 350 Nm
Er værktøjskasse inkluderet
 1. MakPac (1)
 2. MakPac Nr.2 (13)
 3. MakPac Nr.3 (1)
 4. TSTAK (27)
 5. Tool bag (1)
 6. Show more
Sæt indeholder
 1. Plasthåndtag (33)
 2. Spændepatron (9)
 3. Supplementvinkel (7)
 4. Tilbehør (8)
 5. Tilbehørssæt (3)
 6. To-vejs skruetrækkerbits (6)
 7. Vibrationsdæmpende sidehåndtag (9)
 8. Show more
Beskyttelse mod overladning
Indikator for ladeniveau
Maks. turtall
 1. 0 /min - 28050 /min
Max. borr-Ø trä
 1. 6 mm - 102 mm
For boring i murværk (slagfunktion)
Slagfunktion muliggør hurtigere montering og afmontering
Tilbud
Vægt
 1. 0 kg - 10 kg

Akku boremaskine / skruetrækkere

Akku boremaskiner er de mest populære elværktøjer. Derfor indeholder vores sortiment altid en lang række af de bedste tilbud på disse produkter fra hele Europa.Vi fokuserer på producenter, der har et godt servicenetværk, så du ikke vil have nogen problemer, når du får brug for det. Disse producenter er: Bosch, Makita, DeWalt, Hitachi, Festool, Milwaukee, Fein, Black&Decker, Flex og mange flere.

Vores sortiment er for alle - den private handyman, den professionel håndværker, byggeri og industriarbejderen. Vi anbefaler at du bruger vores filter for at finde et egnet værktøj i vores store sortiment.

Den vigtigste parameter, for skruning er drejningsmomentet. Jo højere drejningsmoment, jo større og længere skrue kan skrues. Drejningsmoment på omkring 30 Nm dækker de fleste almindelige husstandsbehov. 50-60 Nm er til mere krævende opgaver.Anbefales til gør det selv entusiaster, værksteder oglette konstruktioner.

Når du skal bore, skal du for det meste se på omdrejninger pr. minut. Jo højere borehastighed – jo højere boreproces. Hvis du skal bore i forskellige typer materialer, skal du vælge en boremaskine, hvor du kan ændre hastigheden.Hvis du skal bore i metal,anbefaler vi at du borer med lave omdrejninger.Hvis du skal bore i beton, skal du sørge for at vælge en boremaskine, der har "slagfunktion",ellers er det ikke effektivt at borei beton.Selvom en boremaskine har "slagfunktion" er den kun velegnet til mindre opgaver. Den bedste maskine du kan bruge til at bore i beton med er en slagboremaskine eller borehammer.

En anden nyttig parameter, du kan bruge når du skal vælge den rigtige boremaskine, er den maksimale borediameter på et bestemt materiale.Vi anbefaler at vælge en diameter, der er lidt størrer end hvad du rent faktisk har brug for.

De mest almindelige batterityper er 10,8V, 12V og 18V lithium-ion-batterier. Hvilket betyder, at hvis du køber et værktøj, der understøtter disse spændinger, vil du altid være i stand til at købe et erstatningsbatteri.Da det ikke er nogen hemmelighed, at batterier oftest løber tør for levetid, meget hurtigere end selve elværktøjet.


Du kan finde meget tilbehør til boremaskiner i følgende kategorier:

Batterier og opladere;

Tilbehør til boring og skruning;

Bæretasker, kasser og poser;