Indkøbskurv

0 vare 0,00 kr.

My Cart -

0 vare
Alle kategorier
Pris
 1. 1014 kr. - 22432 kr.
Fabrikant
 1. AEG (4)
 2. RYOBI (7)
 3. Scheppach (4)
 4. Yato (2)
 5. Skil (4)
 6. Femi (10)
 7. Show more
Maks. skivediameter
 1. 300 mm (7)
 2. 305 mm (25)
 3. Show more
Motortype
Batteritype
Nom. effektforbrug
 1. 200 W - 2200 W
Energieffektiv motor børsteløs
Drev
Mulighed for at bruge som bordsav
Blød start
Klinge med glidemekanisme
Præcist skæresystem type
Beskyttelse mod overladning
Justering af skærevinkel
Produktets flag
Justebar rotationshastighed til arbejde med forskellige materialer

Kap- og geringssave

Vi har et stort sortiment af kap-/geringssave fra Metabo, Bosch, Makita, DeWalt, Scheppach, Festool og flere. Klare og præcise produktspecifikationer, vil hjælpe dig med at vælge det produkt, der passer bedst til dit behov. Brug vores filter til at fremskynde søgeprocessen.
Du kan finde alle skæreklinger til geringssave her.
Geringssavenblev oprindeligt designet til skrå vinkel savning i træmaterialer. Hvis du udskifter skæresklingen, har du mulighed for at skære i plast og aluminium. Geringssaven er udstyret med en skæreklinge på mindst 190 mm i diameter. I de fleste tilfælde, jo større skæreklingen er , jo større materialer kan der saves. Skærehovedet kan drejes i forhold til arbejdsbordet, til en bestemt vinkel i vandret plan, kan også vippes til en bestemt vinkel i vandret plan til skråsnit. Skærehovedetpå alle geringssav kan vippes op til 45 grader vandret til den ene side. Mere avancerede modeller kan vippes til begge sider og har et par ekstra grader for det.
Den første overvejelse du skal gøre dig, når du skal vælge den rigtige geringssav, er savekapaciteten. Det er vigitgt at du tænker på at skære dimensionen for skrå vinkel savning er altid mindre end for lige snit til samme geringssav.