Indkøbskurv

0 vare 0,00 kr.

My Cart -

0 vare
Alle kategorier
Pris
 1. 519 kr. - 10731 kr.
Fabrikant
 1. Ingersoll-Rand (1)
 2. RYOBI (4)
 3. Yato (2)
 4. Bahco (6)
 5. Show more
Festetype
Batterispænding
Forbindelse med it-udstyr
Antal gear
Energieffektiv motor børsteløs
Sættet inkluderer batteri
Batterikapacitet
Maks. dreiemoment hard skrutrekking
 1. 40 Nm - 2576 Nm
Er værktøjskasse inkluderet
 1. MakPac Nr.3 (1)
 2. MetaBOX 145 L (1)
 3. TSTAK (5)
 4. TSTAK II (3)
 5. Show more
Sæt indeholder
Beskyttelse mod overladning
Indikator for ladeniveau
Maks. turtall
 1. 250 /min - 3600 /min
Produktets flag
Vægt
 1. 0 kg - 13 kg

Akku slagnøgler

Populære elværktøjer, der ofte anvendes på autoværksteder og byggepladser. Dette er grunden til, hvorfor vi altid har snesevis af gode tilbud fra hele Europa, dedikeret til den privatehandyman og den professionel håndværker. Det er verdensomspændende producenter, som MAKITA, BOSCH, METABO, DEWALT, HITACHI, FESTOOL, MILWAUKEE og mange flere, der tilbyder deres bedste værktøj og løsninger. Vi anbefaler at du bruger vores filtreringssystem, så du hurtigt og nemt kan finde det værktøj, der passer bedst til dine behov

Slagboremaskiner

Hvis du leder efter et værktøj, der kan skrue med slagfunktion, skal du vælge filter HEX 1/4". Alle sådanne værktøjer har indvendig 1/4" sekskant fikseringssystem, der passer til alle standard skruetrækker, bits og andet tilbehør. Alle disse ting kan du finde i kategorierne "Skruebits" og "Skruebitsholdere".

Skruenøgler

Hvis du leder efter et værktøj til at hjælpe dig med at løsne bolte og møtrikker på dit autoværksted skal du bruge skruenøgle. Alle skruenøgler har udvendige firkantede fikseringssystemer i flere dimensioner, så ved hjælp af filter 1/4", 3/8", 1/2"eller 3/4" kan du vælge den du leder efter. Alt tilbehør til AKKU skruenøgler findes i kategorien "Holdere".