Indkøbskurv

0 vare 0,00 kr.

My Cart -

0 vare
Alle kategorier
Pris
 1. 422 kr. - 7561 kr.
Fabrikant
 1. Flex (1)
 2. Show more
Batterispænding
Forbindelse med it-udstyr
Batteritype
Antal gear
Energieffektiv motor børsteløs
Uden batteri og oplader
Batterikapacitet
 1. 5,0 Ah (23)
 2. 8,0 Ah (1)
 3. Show more
Maks. dreiemoment hard skrutrekking
 1. 40 Nm - 2034 Nm
Er værktøjskasse inkluderet
 1. TSTAK (6)
 2. TSTAK II (3)
 3. Show more
Festetype
Sæt indeholder
Beskyttelse mod overladning
Indikator for ladeniveau
Maks. turtall
 1. 250 /min - 5000 /min
Tilbud
Vægt
 1. 0 kg - 6 kg

Akku slagnøgler

Populære elværktøjer, der ofte anvendes på autoværksteder og byggepladser. Dette er grunden til, hvorfor vi altid har snesevis af gode tilbud fra hele Europa, dedikeret til den privatehandyman og den professionel håndværker. Det er verdensomspændende producenter, som MAKITA, BOSCH, METABO, DEWALT, HITACHI, FESTOOL, MILWAUKEE og mange flere, der tilbyder deres bedste værktøj og løsninger. Vi anbefaler at du bruger vores filtreringssystem, så du hurtigt og nemt kan finde det værktøj, der passer bedst til dine behov

Slagboremaskiner

Hvis du leder efter et værktøj, der kan skrue med slagfunktion, skal du vælge filter HEX 1/4". Alle sådanne værktøjer har indvendig 1/4" sekskant fikseringssystem, der passer til alle standard skruetrækker, bits og andet tilbehør. Alle disse ting kan du finde i kategorierne "Skruebits" og "Skruebitsholdere".

Skruenøgler

Hvis du leder efter et værktøj til at hjælpe dig med at løsne bolte og møtrikker på dit autoværksted skal du bruge skruenøgle. Alle skruenøgler har udvendige firkantede fikseringssystemer i flere dimensioner, så ved hjælp af filter 1/4", 3/8", 1/2"eller 3/4" kan du vælge den du leder efter. Alt tilbehør til AKKU skruenøgler findes i kategorien "Holdere".